Over Autorijschool de Suez – Conny de Wit

Welkom bij Autorijschool de Suez! Mijn naam is Conny de Wit en ik ben de trotse eigenaar en rijinstructrice van deze rijschool. Al meer dan 30 jaar geven ik met passie autorijlessen en theorielessen aan leerlingen zoals jij.

Bij Autorijschool de Suez begrijpen we dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke stap is in je leven. We willen je graag helpen om zelfverzekerd en veilig achter het stuur te zitten. Of je nu helemaal nieuw bent in de wereld van autorijden of al enige ervaring hebt, we passen onze lessen aan jouw behoeften en tempo aan.

Mijn doel als rijinstructrice is om een positieve en ontspannen leeromgeving te creëren, waarin jij je op je gemak voelt. Ik geloof in geduld en begrip, en ik zal altijd de tijd nemen om je vragen te beantwoorden en eventuele onzekerheden te bespreken. Samen zullen we stap voor stap werken aan het verbeteren van je rijvaardigheden en verkeersinzicht.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact op met Autorijschool de Suez, Conny de Wit. 

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact op met Autorijschool de Suez, Conny de Wit. 

Contact opnemen

Bij Autorijschool de Suez leggen we de nadruk niet alleen op het aanleren van de noodzakelijke rijtechnieken, maar ook op de ontwikkeling van defensief rijgedrag en het vergroten van het verkeersbewustzijn. Ons doel is niet alleen dat de leerlingen slagen voor hun rijexamen, maar ook dat ze zelfverzekerde bestuurders worden die veilig en verantwoord de weg op gaan.

Er wordt geluisterd naar de specifieke wensen van elke leerling en passen onze lessen daarop aan. De leerling staat centraal en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat zij hun doelen bereiken en met vertrouwen achter het stuur stappen.

Of je nu klaar bent om te beginnen met autorijlessen of gewoon meer informatie wilt, aarzel niet om contact met Conny de Wit op te nemen.